Stimate partener,

Prezentul document definește condiţiile de utilizare a site-ului dateligens.com de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

Generalități

Societatea DATELIGENS SYSTEMS SRL cu sediul social în Strada Visarion I.C. Nr. 26, București 010424 România, înregistrată la Oficiul Registrul Comertului sub J40/4196/26.03.2020, Cod Unic de Înregistrare 42430933 reprezentată de Philippe Volto (contact@dateligens.com), este deținătorul de drept al platformei web „dateligens.com”.

Drepturile asupra conținutului site-ului

DATELIGENS SYSTEMS nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicaţiilor software. DATELIGENS SYSTEMS deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi aplicaţia software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea societății, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului dateligens.com este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de DATELIGENS SYSTEMS.

Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea DATELIGENS SYSTEMS.

Accesul si utilizarea paginii dateligens.com sunt gratuite si au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi și transmite informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe dateligens.com sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale.

În orice alte situații, conținutul platformei dateligens.com nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților DATELIGENS SYSTEMS.

Neangajarea răspunderii

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor DATELIGENS SYSTEMS. DATELIGENS SYSTEMS nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

Evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
Neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Existenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, DATELIGENS SYSTEMS nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele DATELIGENS SYSTEMS, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului dateligens.com nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea DATELIGENS SYSTEMS în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web dateligens.com, a informațiilor și a altor materiale prezentate nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Obiectivul conținutului platformei

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

DATELIGENS SYSTEMS nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze DATELIGENS SYSTEMS prin unul din mijloacele afişate în subsolul acestei pagini, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de DATELIGENS SYSTEMS utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

DATELIGENS SYSTEMS nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site- urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul dateligens.com şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caractare personal după cum este stipulat în Politica de confidențialitate disponibilă pe platformă.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul căilor de comunicare menționate în subsolul paginii. Prin completarea formularului și acceptarea acestor termeni.oc